Треньорът на Барселона Ернесто Валверде не скри задоволството си от класическата

...
Треньорът на Барселона Ернесто Валверде не скри задоволството си от класическата
Коментари Харесай

Валверде: Меси е човекът, който ни помага да избегнем проблемите

Треньорът на Барселона Ернесто Валверде не скри задоволството си от класическата победа над Манчестър Юнайтед с 3:0 и класирането на 1/2-финалите в Шампионската лига. Испанският тим  елиминирам английския гранд след общ резултат от двата мача 4:0.

Меси означи първите две попадениея, а Коутиньо третото, като по този метод сподели на критиците си, че още не би трябвало да бъде напълно отписван.

" Много сме удовлетворени! От доста време не се бяхме класирали за 1/2-финалите на Шампионската лига и ето, че още веднъж сме в последните четири отбора ", сподели Валверде по време на конференцията след мача.

" Уверени сме в личните си благоприятни условия, само че знаем, че пет несполучливи минути в един подобен мач могат да се окажат решаващи. За наш шанс това не се случи и в последна сметка постигнахме безапелационна победа. Меси е нашето огромно благополучие и няма за какво да се извиняваме и оправдаваме, че го имаме. Той е индивидът, който ни оказва помощ да избегнем проблемите ".

" Неговите два гола се оказаха решителни и на процедура предрешиха крайния излаз за това кой ще продължи напред. Мисля, че показахме добър футбол и се представихме просто отлично в този мач ".

" Да, разбрах, че Ювентус е изнемощял, само че не знам дали това е добре за нас като се има на поради какво прави Аякс в шампионата досега ", приключи треньорът на Барса.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР